Aloitteet ja lausunnot

TILLINMÄEN HIIHTOSILLAN VIEREEN KAAVOITETTU LEIKKIPUISTO

Keräsimme alkuvuonna 2014 nimiä adressiin hiihtosillan viereen kaavoitetun leikkipuiston toteuttamisen vauhdittamiseksi.

Espoon kaupungin edustajille luovutettiin adressi 24.3.2014 Nettiadressi oli 91 henkilön allekirjoittama. Tilaisuudessa oli paikalla kaupungin edustajina 3 henkilöä sekä kaksi henkilöä Tillinmäen Asukasyhdistyksestä.

Hanke on etenemässä, suunnitelmat ovat valmiina, viivettä on aiheuttanut mm. kohta valmistuva hiihtosilta, jonka linjaus vaatii puistosuunnitelman muutoksen.

Mikäli ei jotain aivan odottamatonta tapahdu niin rakentamaan päästään vuoden 2015 aikana, valmistumista ei varmuudella luvata saman vuoden aikana.

Suunnitelma on, että leikkipuisto alue aidataan kokonaisuudessaan ja se jakautuu kahteen osaan, pienille leikki-ikäisille- ja varttuneimmille lapsille.

Skeittipuistosta kysyttäessä saimme kuulla, että sellainen on suunnitelmissa. Niitä toteutetaan Espoossa 1 /v koska kustannukset ovat suuret. Skeittipuiston sijoittamisessa on suuria haasteita esim. sen aiheuttaman melun vuoksi. Tillinmäkeä lähinnä oleva hanke on suunnitteilla Kauklahden teollisuusalueelle.