Kiviruukin kaavasuunnitelmat kommentoitavina 22.5. asti

27.4.2020

Toivottavasti olette kaikki huomanneet, että Kiviruukin aluetta koskevat suunnitelmat ovat parhaillaan nähtävänä ja kommentoitavana osoitteessa:
https://www.espoo.fi/fi-FI/Kiviruukin_alueen_suunnittelu_etenee

Sivustolta löytyy noin 20 minuutin pituinen selkeä videoesitys alueen suunnitelmia koskien. Lyhyesti tiivistettynä: alueelle on tulossa asuntoja noin 10 000 asukkaalle ja 2000 työpaikkaa, koulu ja useita päiväkoteja ja aluetta tullaan rakentamaan käytännössä aina vuoteen 2050 asti.

Omat kommentit kannattaa laittaa suoraan kaupungille osoitteessa https://kaava.maptionnaire.com/fi/8457/

Kysymyksiä voi lähettää Kiviruukin osayleiskaavasta Anu Ylitalolle (anu.ylitalo@espoo.fi, p. 043 825 4410). Kaupunki julkaisee keskeisimpien kysymysten aiheet ja niiden vastaukset sivulla Osallistuminen.

Koronavirustilanteen vuoksi kaupunki ei ole järjestämässä asukastilaisuutta tämän tiimoilta, mutta asukasyhdistys pyrkii saamaan kaupunkia jatkamaan kommentointiaikaa, kunnes ovat saaneet asukastilaisuuden järjestettyä.

Asukasyhdistys on lisännyt yhdistyksen ylläpitämälle www.tillinmaki.fi sivustolle erillisen osion Kiviruukin osayleiskaavaan liittyen jota täydennämme asian edetessä. Jos haluat tähän liittyen lähettää terveisiä asukasyhdistyksen hallitukselle, voit tehdä sen sivujen kautta: https://www.tillinmaki.fi/ota_yhteytta/

Kysymykset kaupungille kannattaa kuitenkin esittää suoraan yllämainitulle kaupungin edustajalle.